Tel: 00386 (0)31 313 787,

Pozdravljeni na spletni strani oneo.si

Dostava in Informacije

V spletnem centru Oneo.si stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Večino prejetih naročil do 12. ure skušamo odpremiti še isti dan (izdelki imajo status - na zalogi), razen med vikendi in prazniki. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas, je to označeno na spletni strani. Če blaga ni na zalogi, mora stranka preveriti dobavni rok preko telefona, e-maila ali neposrednega pogovora na spletnem centru, če je to možno. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. Po oddanem naročilu vas lahko pokliče komercialist, ki vam bo sporočil točen datum dostave oz. boste lahko spremljali status vašega naročila kar preko maila ali odprtega računa na spletni strani Oneo.si. Razpoložjivi načini dostave se vršijo glede na vrednost in teže dostave. Način dostave se izbere pred načinu plačila oz. zaključku naročila.

Možni načini dostave in prevzemi:

  • Dostava paketa do doma preko dostavnih služb

Pri tem načinu dostave, prevzame dostavna služba naročeno blago in ga dostavi direktno do vas in velja za pakete do 50 kg

  •  Dostava paketa z kamonsko dostavo (znesek dostave je po dogovoru)

Pri tem načinu dostave velja za pakete ki so večji, oz. težji od 50 kg. Po oddanem naročilu in izbiri tega načina odpreme vam naredimo izračun za dostavo.

  •  Lasten prevezm blaga

Pri tem načinu je možen lasten prevezm blaga in velja samo ob predhodnem dogovoru.

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.

Z nadaljevanjem obiska teh strani soglašate z njihovo uporabo.

Več o tem